Víziónk és értékeink

Innovating the way brands are built

 

Víziónk

 

A Dentsu Aegis Network víziója az “ Innovating the way brands are built”, melynek jegyében „egyedi és jobb” jelenlétre törekszünk a globalizálódó és egységesedő piacokon. A globalizáció miatt a hirdetőknek számos különböző piacra és régióra kell odafigyelniük, hogy felmérhessék, mi lesz a jövőbeli növekedés forrása, és ennek alapján kell az erőforrásaikat is tervezniük; a piaci konvergencia pedig elsöpörte a földrajzi és technológiai határokat. “Innovációt viszünk a márkaépítésbe” víziónk egységes szervezetben, közös értékek és minták mentén összpontosít a kiemelkedő eredményekre, melyek minden tevékenységünket meghatározzák. Értékközösségként és egységes szervezetként képesek vagyunk vállalatunk globális növelésére, így biztosítva, hogy megbízóinknak a világ minden táján azonos ügyfélélményt nyújtsunk. Ügyfeleink és munkatársaink gyakran kérdezik, hogy miként gondolkodunk, és mi tesz minket egyedivé és jobbá – az értékeink segítenek a válaszadásban.

 
 

Értékeink

 

Értékeink meghatározzák, mit tartunk fontosnak, és hogyan végezzük üzleti tevékenységünket. Olyan közös hitet jelentenek, melyek meghatározzák a viselkedésünket, valamint márkákon és földrajzi határokon átnyúlva összekötnek minket. Amikor a Dentsu Network és az Aegis Media együttműködéséből megszületett a Dentsu Aegis Network, munkatársainkkal együtt lefektettük közös értékeinket: ezzel biztosítottuk, hogy örökségeink legjavát megőrizve dolgozhassunk a Dentsu Inc-vel, és így valósíthatjuk meg sikeresen az új víziónkat.

 

Értékeink átszövik a Dentsu Aegis egészét mind munkatársaink, mind vállalataink szintjén. Áthatják partneri együttműködéseinket és szélesebb körű üzleti kapcsolatainkat, és meghatározzák szemléletünket belső viszonyaink, meglévő és új ügyfeleink vonatkozásában. Hatással vannak új munkatársaink kiválasztására és fejlesztésére, valamint a teljesítmény mérésére, a javadalmazásra és a karrierépítésre is.

gyorsak, agilisak és rugalmasak vagyunk; egyedi látásmóddal rendelkezünk, és eszerint cselekszünk

szeretjük az innovációt, merész és aktív kezdeményezők vagyunk, átírjuk az iparágat

az úttörő mentalitás és a kíváncsiság a kultúránk része, díjazzuk a kitartást és a fejlődés vágyát

egyénként és vállalatként is felelősen gondolkodunk és cselekszünk

globális együttműködéssel biztosítjuk az egységes márkaélményt, és helyi partnerekkel együttműködve szállítjuk ügyfeleinknek a legjobb megoldásokat