Iparágunk

Iparági áttekintés

A Dentsu Aegis Network saját globális ügynökségi hálózatán (Carat, Dentsu, iProspect, Isobar, Posterscope, Vizeum) keresztül, valamint speciális/multi-market márkáink támogatásával nyújt piacvezető szakértelmet és erőforrásokat márka-, média-, digitális és szakértői kommunikációhoz. Mindezt egyedülállóan átfogó és integrált megközelítésben.

 

Kommunikációs szolgáltatásaink felölelik a digitális kreatív megvalósítás, a tartalomfejlesztés és gyártás, a médiatervezés, a sport és szórakoztatóipari marketing, a SEO stratégia, a near-field communications (NFC) és a marketingelemzés területeit.

Az “Innovating the Way Brands Are Built” szemlélettel a Dentsu Aegis Network média-, digitális és kommunikációs szolgáltatásai egyedülálló szakértelmet és erőforrásokat kínálnak ügyfeleink számára. A Dentsu Aegis Network londoni központja világszerte mintegy 35 000 iparági szakember tevékenységét hangolja össze, akik 145 országban teszik elérhetővé kiemelkedően innovatív termékeinket és szolgáltatásainkat. www.dentsuaegisnetwork.com